Transport terestru. Repatriere decedati in Romania. Repatriere decedati din Romania

Servicii Funerare Oradea se ocupa de repatrierea persoanelor decedate in afara teritoriului Romaniei, precum si de repatrierea persoanelor straine decedate in Romania.

Transport aerian . Preluare decedati din zona cargo. Transport national si international

Servicii Funerare Oradea se ocupa de preluarea persoanelor decedate de la aeroport din zona cargo si de transportul acesteia pana la locatia indicata de dumneavoastra.

Transport urna. Incinerare persoane decedate pe teritoriul Romaniei sau in afara tarii.

Pompe funebre Oradea va ofera servicii funerare complete pentru incinerarea defunctului si tranportul acestuia intr-o urna care contine cenusa sa, in tara dorita de dumneavoastra.

0724 809 208
0753 661 704
Daca o persoana apropiata dumneavoastra a decedat pe teritoriul unei tari din afara Romaniei, va oferim servicii funerare complete pentru repatrierea trupului neinsufletit in Romania. Detinem masini funerare omologate dotate conform legislatiei in vigoare, pentru a va oferi un transport funerar pe distanta lunga, cum este cel de repatriere, in conditii de siguranta si igiena. Oferim suport NON STOP pe intregul parcurs al repatrierii, cat si dupa ce trupul neinsufletit s-a intors pe teritoriul Romaniei, pentru organizarea unei ceremonii de inmormantare asa cum se cuvine pentru persoana decedata.
Call Now ButtonApeleaza acum! 0724 809 208