Program NON STOP 24/7

Repatriere decedati BelgiaRepatriere Romania

Decesul unui apropiat reprezinta un moment dificil pentru oricine. Suntem alaturi de dumneavoastra in aceste momente pline de durere pentru a va oferi servicii funerare complete – pentru repatriere decedat acasa in Romania, daca decesul s-a produs in afara Romaniei. Ne deplasam pentru efectuarea serviciului de repatriere decedati in Belgia in vederea transportului in Romania. Va oferim consultanta gratuita pentru transport funerar international din Belgia in Romania.
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati in procesul de repatriere? Ce este inclus in pretul de repatriere?
Pentru oferta de pret repatriere va rugam sa ne contactati telefonic si sa ne comunicati localitatea decesului precum si localitatea de destinatie unde doriti sa fie facut transportul funerar in Romania. Pretul pentru repatriere decedati variaza in functie de distanta care este necesar sa fie parcursa din localitatea unde a avut loc decesul pana in localitatea unde se va efectua inmormantarea. In oferta de pret comunicata catre dumneavoastra sunt incluse urmatoarele produse si servicii pentru repatriere decedat Belgia – Romania:
– sicriu special pentru transport funerar international – repatriere decedat Belgia – Romania
transport funerar international – frigorific autorizat din localitatea unde s-a produs decesul pana la localitatea de destinatie indicata de catre familie
– cruce lemn sau metal
– la cererea dumneavoastra ne putem ocupa si de intocmire documente necesare pentru repatriere decedat din Belgia in Romania.
Dupa ce sunt intocmite documentele vom prelua persoana decedata de la morga unde decedatul este pastrat si il va aseza in sicriul special pentru – repatriere decedat acasa in Romania. Repatrierea poate fi efectuata doar dupa ce sunt finalizate documentele pentru repatriere in tara unde a avut loc decesul. Firma noastra se va deplasa in localitatea unde a avut loc decesul pentru a prelua persoana decedata cu o masina frigorifica autorizata, cu care va efectua transportul conform reglementarilor domeniului funerar pentru transportul funerar international.
Din ce localitati efectuam repatriere decedati din Belgia?
Firma noastra efectueaza repatriere decedati din toata Belgia in Romania din localitati precum: Bruxelles, Brugge, Charleroi, Antwerpen, Gent, Namur, Liege, Mechelen, Leuven, Roeselare, Kortrijle, Waterloo, Mons, Tournai, Turnhout, Hasselt, Arlon, Bastogne si altele.
De ce am nevoie pentru efectuarea serviciului de repatriere decedat cu dumneavoastra?
In cazul in care alegeti sa efectuati serviciul de repatriere decedati cu noi, documentele necesare va vor fi comunicate telefonic, deoarece variaza in functie de tara in care s-a produs decesul. Vom incheia un contract de repatriere cu dumneavoastra in care sunt specificate toate clauzele acestuia precum actele necesare repatrierii, pretul final conform ofertei de pret, localitatea din care se va prelua corpul persoanei decedate, localitatea de destinatie, timpul de repatriere, sicriul necesar transportului funerar international si alte clauze pe care le vom stabili impreuna in functie de tara decesului precum si serviciile alese de catre dumneavoastra.

Din ce tari efectuam repatriere decedati in Romania?

Apeleaza acum! 0724 809 208