Program NON STOP 24/7

Repatriere decedati din Europa in Romania

Decesul unui apropiat reprezinta un moment dificil pentru oricine. Suntem alaturi de dumneavoastra in aceste momente pline de durere pentru a va oferi servicii funerare complete – pentru repatriere decedat acasa in Romania, daca decesul s-a produs in afara Romaniei. Ne deplasam pentru efectuarea serviciului de repatriere decedati in vederea transportului in Romania. Va oferim consultanta gratuita pentru transport funerar international din Europa in Romania.
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmati in procesul de repatriere? Ce este inclus in pretul de repatriere?
Pentru oferta de pret repatriere va rugam sa ne contactati telefonic si sa ne comunicati localitatea decesului precum si localitatea de destinatie unde doriti sa fie facut transportul funerar in Romania. Pretul pentru repatriere decedati variaza in functie de distanta care este necesar sa fie parcursa din localitatea unde a avut loc decesul pana in localitatea unde se va efectua inmormantarea. In oferta de pret comunicata catre dumneavoastra sunt incluse urmatoarele produse si servicii pentru repatriere decedat Romania:
– sicriu special pentru transport funerar international – repatriere decedat Romania
transport funerar international – frigorific autorizat din localitatea unde s-a produs decesul pana la localitatea de destinatie indicata de catre familie
– cruce lemn sau metal
– la cererea dumneavoastra ne putem ocupa si de intocmire documente necesare pentru repatriere decedat in Romania.
Dupa ce sunt intocmite documentele vom prelua persoana decedata de la morga unde decedatul este pastrat si il va aseza in sicriul special pentru – repatriere decedat acasa in Romania. Repatrierea poate fi efectuata doar dupa ce sunt finalizate documentele pentru repatriere in tara unde a avut loc decesul. Firma noastra se va deplasa in localitatea unde a avut loc decesul pentru a prelua persoana decedata cu o masina frigorifica autorizata, cu care va efectua transportul conform reglementarilor domeniului funerar pentru transportul funerar international.
Din ce localitati efectuam repatriere decedati din Europa in Romania?

De ce am nevoie pentru efectuarea serviciului de repatriere decedat cu dumneavoastra?
In cazul in care alegeti sa efectuati serviciul de repatriere decedati cu noi, documentele necesare va vor fi comunicate telefonic, deoarece variaza in functie de tara in care s-a produs decesul. Vom incheia un contract de repatriere cu dumneavoastra in care sunt specificate toate clauzele acestuia precum actele necesare repatrierii, pretul final conform ofertei de pret, localitatea din care se va prelua corpul persoanei decedate, localitatea de destinatie, timpul de repatriere, sicriul necesar transportului funerar international si alte clauze pe care le vom stabili impreuna in functie de tara decesului precum si serviciile alese de catre dumneavoastra.

Transport terestru

Transport terestru. Repatriere decedati in Romania.
Repatriere decedati din Romania.
Servicii Funerare Oradea se ocupa de repatrierea persoanelor decedate in afara teritoriului Romaniei, precum si de repatrierea persoanelor straine decedate in Romania.

Transport aerian

Transport aerian . Preluare decedati din zona cargo.
Transport national si international.
Servicii Funerare Oradea se ocupa de preluarea persoanelor decedate de la aeroport din zona cargo si de transportul acesteia pana la locatia indicata de dumneavoastra.

0724 809 208 / 0753 661 704

Din ce tari efectuam repatriere decedati in Romania?

Apeleaza acum! 0724 809 208