Program NON STOP 24/7

Politica confidentialitate

Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale firmei noastre Funerare Luigi S.R.L, cu sediul în Oradea, strada Louis Pasteur, nr.121, judetul Bihor, Romania, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.serviciifunerareieftineoradea.ro

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Site-ului Funerare Luigi S.R.L va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Scopurile și temeiurile prelucrării

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Funerare Luigi S.R.L prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru a  colecta date referitoare la modul în care utilizați Site-ul sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră. Daca nu sunteti deacord cuprelucrarea datelor ne puteti comunica la adresa de email : funerareluigi@yahoo.com

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Funerare Luigi S.R.L va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, Funerare Luigi S.R.L va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de Funerare Luigi S.R.L pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

Drepturile de care beneficiați

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

  • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Funerare Luigi S.R.L, conform celor descrise în prezentul document;
Apeleaza acum! 0724 809 208